oferta firma de paza

Oferta speciala 3 Ianuarie - 20 Februarie

10% DISCOUNT PENTRU TOATE SERVICIILE DE PAZA SI PROTECTIE

La semnarea oricarui contract de servicii de paza in perioada 3 Inauarie – 20 Februaire 2022 beneficezi de un discount aditional de 10% fata de oferta deja competitiva pe care ai primit-o.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi, stabilim o intalnire la locatia ta pentru a vizualiza spatiu si bineinteles pentru a ne cunoaste in persoana, apoi iti propunem un plan de paza (in cazul in care nu ai deja unul) si daca te decizi in timp util, aplicam si discountul propus.

Simplu ca…”firma de paza”!

  • servicii de paza cu agenti
  • servicii de paza obiective
  • servicii de paza perimetrala
  • servicii de montaj/ instalare echipamente de monitorizare
REVENDICA OFERTA ACUM!
oferta firma de paza

Oferta speciala contract pe 36 de luni

ORICE ALT SERVICIU OFERIT DE GRUPUL NOSTRU DE FIRME

Semnezi contractul pentru servicii de paza pe o perioada de cel putin 3 de luni si beneficiezi, in limitele stabilite si intelese de comun acord, de oricare alt serviciu oferit de societatiile din grupul nostru.

Serviciul ales poate fi Gratuit sau cu un discount generos, poate avea frecventa redusa sau crescuta, in functie de marja pe care ne-o permitem la momentul semnarii contractului.

Tu alegi!

  • servicii de paza la alta locatie
  • servicii de curatenie
  • servicii de intretinere spatii verzi/ deszapezit
  • servicii de DDD
REVENDICA OFERTA ACUM!
oferta firma de paza

Recomanda-ne un client

CURATENIE GRATIS – LA SERVICIU SAU ACASA

In cazul in care am batut palma si am inceput sa iti implementam serviciile de paza la obiectivul tau si in cazul in care esti multumit de propunerea si colaborarea noastra, poti transforma acest lucru intr-un avantaj si mia mare decat este deja.

Ne recomanzi unui partener, cunoastiinte sau colaborator care foloseste in prezent servicii de paza si drept rasplata vei primi din partea noastra o curatenie generala (sau mai multe pe an) la obiectivul pe care il protejam, sau chiar la tine acasa.

Cum ti se pare?

REVENDICA OFERTA ACUM!

Contacteaza-ne acum si primesti un

PLAN DE PAZA GRATUIT