VELSTAND SECURITY

Velstand Security – De la o societate prestatoare de servicii de curatenie in scari de bloc, la o firma de Facility Management prezenta in 5 orase din tara si aproximativ 300 de angajati in total pe toate subsidiarele, am demonstrat in timp ca perseverenta, calitatea, bunul simt si implicarea totala in atingerea si depasirea obiectivelor ne plaseaza astazi in randul furnizorilor preferati pentru servicii de paza.

Am dezvoltat firma de paza Velstand Security pe aceasi fundatie pe care am cladit si celelalte companii din grup, adaptand strategiile la nivelul cerut de sectoarele in care activam.

EXPERIENTA MANAGEMENT

Paza obiective cu agenti - 12 ani
Paza perimetrala - 10 ani
Instalare si mentenanta echipamente - 6 ani
Siguranta evenimente - 5 ani

Cateva cuvinte din partea directorului general

Daca ar fi sa privim din perspectiva clientului, putem spune ca de cele mai multe ori interesele lui sunt strict legate de “a fi in legalitate”. Sunt situatii insa, cand clientul are o reala nevoie de servicii de paza perfect calibrate, care ii permit sa-si canalizeze energia si concentrarea pe activitatea principala pe care o desfasoara. 

Consider ca, prin comunicare eficienta, consiliere si intrebarile potrivite, atat in interiorul echipei cat si in exterior, cu clientii, noi, Velstand Security, am reusit si vom reusi in continuare sa propunem cele mai potrivite solutii si sa aducem rezultate cu impact pozitiv asupra afacerilor clientilor.

Silviu Ambrus

Director General Velstand Security & Group Velstand
Silviu Ambrus
>
0
agenti
>
0
mp in siguranta
>
0
ani experienta

VALORILE NOASTRE

Responsabilitate sociala

Acordam deosebita atentie conduitei sociale prin promovarea respectului reciproc, a drepturilor omului si a eticii atat la locul de munca cat si in afara orelor de program

Politica de mediu

Ne straduim sa aplicam cele mai bune practici pentru reducerea emisiilor de CO2, promovam si incurajam reciclarea cat mai multor substante si deseuri pentru sanatatea mediului si a tuturor persoanelor

Sanatate si siguranta

Ne asiguram constant de sanatatea si siguranta angajatilor respectand toate masurile si prevederile legale in vigoare

Raport eficient

Suntem determinati sa oferim servicii cu 0 batai de cap la costuri comperitive

Velstand Security - Servicii de paza in actiune!

PORTOFOLIU

Velstand Security